Sunday, May 30, 2010

Pulau Kapas :D

The best ever ! heeeeee , best mmg lah best tp tgk lah kulit aku mengalah kan negro dah pun -_- waaahh rse mcm nk pegi lagi je , enjoy sbb staf mak aku nieyh sume funny org dia . so , boleh lah aku tumpang gelak . hahaha , chandat sotong ? haaaa , mmg sakit hati ! sotong mmg tk nk dgn aku . dgn org lain elok je T_T actually skrg nieyh bkn musim chandat sotong*bpk aku kata lah . tp hari tu byk jgk dpt*bkn aku yg dpt kan taw :D tk pe lah , yg penting aku enjoy lah kt atas boat tu walaupun punggung ku lenguh yg amat sbb asyik duduk je , miahaha . esk nya plak aku pegi SNORKLING ! hahaha , sumpah bestt ! aku dok berkepit dgn bpk aku je lah , tuu pun dah puas aku pujuk suruh teman aku pegi . mak aku mana boleh pegi dgn kedaan kaki dia lgi pun kaki palsu dia masuk air , so tk boleh guna lah sbb tgh jemur. yg pegi tu majority staf mak aku , majority laki lah . aku nk jgk pegi , abg2 aku mesti nk join dgn abg2 tu kan . so , aku paksa lah ayah aku pegi . heeeee sumpah lawa gila coral dia ! hahaha , best gila time terapung kt air . kita org sume pakai life jaket . sbb tu terapung tu , mcm tgh baring :D hahaha , paling best nya time aku kasi roti kt ikan . byk gila ikannnnnnnnnn ! lawa habissssssss ! hahaha , colourful gitu ! nk je aku tangkap seekor bwk balik sini . hahaha , mlm tu plak ada BBQ and karaoke . mcm tk percaya bpk aku boleh sahut cabaran aku ! HAHAHA mcm nieyh , aku ckp lah kt ayah aku "ayah kalau sat lgi ayah nyanyi adik urut ayah satu badan" mak aku apa lgi dok bg support lah kt dia . aku main2 je sebenarnya , tgk2 bpk aku take it serious plak . hadoiiii , tk sangka plak bpk aku boleh nyanyi dpn public ! hmmmm ambek kau mlm tu jenuh aku dgn mak aku urut dia ! hahahha , dgn mak2 aku skali jadi mangsa dia . haha , apa2 pun aku enjoy gila kt sana ! dpt lah lupa kan kejap psl EXAM :D hahahah

p/s : aku tk ambek gambar sbb mls nk jaga camera . kita org sume dok sibuk main air kan :D

No comments:

Post a Comment